Veelgestelde vragen     06 38 180 921    

LinkedInWhatsappMail

Kinderen / Jongeren

Herken jij dit?

Jullie zijn niet alleen onderdeel van de maatschappij, jullie zijn ook de toekomst. Voor het laatste zijn jullie iedere dag druk bezig met jullie ontwikkeling. Daarvoor krijgen jullie hulp en begeleiding van volwassenen. Thuis, op school, in je vrije tijd, op de turn- of voetbalclub. Het is heel belangrijk dat ieder kind in Nederland zich optimaal kan ontwikkelen en meedoen.

 

Wordt er door volwassenen naar jou geluisterd en heb jij altijd het gevoel dat je inbreng gewaardeerd wordt? Mag je ook afwijken van verwachtingen en meningen die de volwassenen om je heen van je hebben? Vind jij dat je de kansen krijgt die je verdient?

Inclusie

Inclusie is jouw recht dat je maximaal mag deelnemen aan activiteiten die jouw ontwikkeling bevorderen. Ten tweede dat volwassenen zich daarbij maximaal inzetten voor jouw ontwikkeling. Dat is ook voor volwassenen niet altijd gemakkelijk. Wij helpen jou en deze volwassenen hierbij.

Ons aanbod

  • Je wilt signalen afgeven naar professionals omdat je ziet dat iets anders kan of omdat je geholpen wilt worden. Hoe doe je dat?
  • Wanneer je jouw recht wilt opeisen, omdat je weet dat je gelijk hebt. Waar kan je terecht?
  • Wanneer je meer wilt weten over de rol van kinderen en jongeren in onze democratie.
  • Als jij effectiever onderwijs wilt krijgen, lees verder »
  • Als je principes wilt leren voor samenwerken en zelforganiseren.
  • Als jij invloed wilt hebben op jouw wijk of school..

Neem contact met ons op om samen met je te verkennen wat de migelijkheden voor je zijn!