Veelgestelde vragen     06 38 180 921    

LinkedInFacebookWhatsappMail

Onze Missie

 

ACT-inclusief slaat de brug tussen ouders en instanties om duurzaam gedragen ontwikkeling voor kinderen te borgen. Wij werken keihard aan inclusie: evidence informed en radicaal menselijk.

 

Dat doen we enerzijds door ouders middels een veelheid van faciliteringen te empoweren. doet dat anderzijds door aan de professionalisering van professionals van betrokken organisaties te werken en inclusief handelen te borgen. Dit doen we vooral door de condities én de werkmethodieken van probleemoplossende ontmoetingen tussen beiden op individueel-, regionaal- en collectief niveau te optimaliseren.

 

ACT-inclusief Daaruit ontwikkelt daarvoor theorieën en methodieken die ten grondslag liggen aan de cursussen die wij aanbieden. Deze ‘body of knowledge’ is tevens de basis voor adviezen die wij aan lokale, regionale en landelijke partijen – waaronder ook overheden – gevraagd en ongevraagd geven.

 

Tenslotte verrichten we onderzoek waarbij we onderwijskundige, psychologische, pedagogische, organisatiekundige, en veranderkundige inzichten inzetten en meenemen.

 

Doelgroepen:

  • Kinderen/jongeren t/m 21 jaar
  • Ouders/verzorgers
  • Uitvoerende professionals
  • Aansturdende professionals